Halime Tahiri

Sot mbushet një vit pa gjyshen time të dashur -

she dhe mbete gjithnjë e nderuar,
Ti Lulja më e bukur që s’vyshket kurrë.
Me respekt, mbesa Mimoza Hysenaj, me familje, Gjermani.

Shperndaje ne facebook