Diellza Nimonaj

1993 - 2013

Sot me 21.09.2013 u bënë 1 jave që ti nuk je më në mesin tonë, por kujtimet e tua çdo ditë na kujtohen. Mungesa jote dite pas dite edhe më shumë po na shtohet. Shumë e vështirë qenka,vajz dhe motra jone të jetohet pa Ty. Edhe pse dielli për ne asnjë rreze nuk e lëshon, ti je një engjëll që mbi ne ndriçon, ti je sikur hije që nga larg na shikon dhe në zemrat tona gjithmonë do të jetosh.

E përkujtojnë me shumë mall e respekt:gjithe familja NIMONAJ

Shperndaje ne facebook